Yeraltı hayranlarına müjde: Tarih belli oldu, kadroya bomba isimler katıldı
Yeraltı hayranlarına müjde: Tarih belli oldu, kadroya bomba isimler katıldı
İçeriği Görüntüle
Sakarya’nın Kocaali ilçesinde avlanmak için ormanlık alana giden bir avcının tüfeği ateş aldığı sırada patladı. Elinden yaralanan avcı, arkadaşlarının ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay ormanlık alanda meydana geldi

Olay, Kocaali ilçesinde bulunan ormanlık alanda yaşandı. Edinilen bilgilere göre, avlanmak amacıyla bölgeye giden Yaşar Çiğdem, hazırlıklarını tamamladıktan sonra otomatik tüfeğiyle ateş etmek istedi. Nişan alarak tetiğe basan Çiğdem’in tüfeği, henüz belirlenemeyen bir nedenle el kundağı kısmından patladı.

Tüfek paramparça oldu, elinden yaralandı

Patlamanın etkisiyle tüfek adeta paramparça olurken, Yaşar Çiğdem elinden yaralandı. Olayın ardından yanında bulunan arkadaşları, yaralı avcıya olay yerinde geçici pansuman yaptı. İlk müdahalenin ardından Çiğdem, tedavisi için hastaneye sevk edildi.

“Daha kötü sonuçlar doğurabilirdi”

Yaşadığı olayın ardından açıklamalarda bulunan Yaşar Çiğdem, büyük bir tehlike atlattığını belirtti. Tüfeğinin el kundağı kısmından parçalandığını söyleyen Çiğdem, yaşananların çok daha ağır sonuçlara yol açabileceğini ifade etti.

Tüfek firmalarına çağrı yaptı

Avcılık hobisinden soğuduğunu dile getiren Çiğdem, tüfek üreticilerine de seslendi. Can güvenliğinin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayan Çiğdem, üretilen silahlarda daha kaliteli malzeme kullanılmasının hayati önem taşıdığını belirtti.

Kaynak: İHA