Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanlığı görevine getirilen Kamil Akın, beraberindeki heyetle birlikte Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Valilik makamında gerçekleşen görüşmede, hem yeni dönem çalışmaları hem de Kocaeli gündemine ilişkin genel değerlendirmeler yapıldı. Başkan Akın, kabullerinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkür ederken, kamu kurumlarıyla uyum içinde çalışmaya önem verdiklerini ifade etti. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet mesajlarının verildiği samimi bir atmosferde gerçekleşti.
Yeni İl Başkanı Akın’dan teşekkür mesajı
Göreve başlamasının ardından kurum ziyaretlerine başlayan MHP Kocaeli İl Başkanı Kamil Akın, Vali İlhami Aktaş ile bir araya geldi. Ziyarette parti yöneticileri de hazır bulundu. Başkan Akın, kentin ortak meselelerinde istişare kültürünü önemsediklerini belirterek, kamu kurumlarıyla diyalog halinde olacaklarını vurguladı.
Akın, kabulü dolayısıyla Vali Aktaş’a teşekkür etti. Kocaeli’nin gelişimi ve kamu hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesi adına iş birliğinin önemine dikkat çekti. Ziyaretin, yeni dönemde kurumlar arası iletişimi güçlendirmesi bekleniyor.
Vali Aktaş’tan “hayırlı olsun” mesajı
Vali İlhami Aktaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kamil Akın’a yeni görevinde başarılar dileyen Aktaş, kamu yararına yürütülecek her çalışmada iş birliğine açık olduklarını ifade etti.
Bir süre sohbet edilen görüşmede, Kocaeli’nin sosyal ve ekonomik gündemine ilişkin genel değerlendirmeler yapıldı. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.




