Azerbaycan'da Platform Devri Başladı

Azerbaycan`da ilk kez bir platform şirketi kuruldu. TimeSoft olarak adlandırılan şirketin kurduğu platformlar ülkenin bireyselliği ve özgüllüğü ile şekillenmektedir.

Visiontv.az -a açıklama yapan TimeSoft şirketi kurucusu Elvin Abbasov, şirkətin hedef ve amaçlarından bahsetti.

Şirketin hedefinin Azerbaycan`da faaliyet gösteren şirketlerin “TimeSoft” AŞ-nin platformlarından yararlanarak daha rah at bir çalışma süreci kurmalarına yardım etmek olduğunu söyleyen Abbasov, şirketin ileride platform sayısını artıracağını bildirdi.

“ Modern dünyanın gereklerine ve Azerbaycan yasalarına uygun elektronik platformlar geliştiren TimeSoft, işletmelere merkezi e-ticaret olanakları sunuyor .”

Abbasov dedi:

“Biz işletmecilerin başarısı gelişen bir toplumun göstergesidir. Bu nedenle kendi başarımızın yanısıra toplumun başarısı için de çaba sarf etmemiz gerekiyor."

Abbasov ayrıca şunları ekledi: "TimeSoft bir platform şirketidir. Kurduğu platformlar ülkenin bireyselliği ve özgüllüğü ile şekillenmektedir. Şirketin hedefi Azerbaycan`da faaliyet gösteren şirketlerin TimeSoft AŞ`nin platformlarından yararlananarak daha rahat bir çalışma süreci yürütmelerine yardımcı olmaktır. Şirket ileride platform sayısını artırmayı planlıyor. Şirket şu anki aşamada 4 yönde faaliyetini geliştirmektedir: Agrobirja.az, AgroTV.az, Agro Menecment ve Ofis Menecment.

2018 yılından itibaren TimeSoft, Azerbaycan'da faaliyet gösteren IT şirketlerinden biridir. Şirketimizin faaliyeti, Azerbaycan'ın çeşitli işletmelerinde işletme ve devlet yönetiminin verimliliğini, etkinliğini ve optimizasyonunu otomatikleştirmeye ve iyileştirmeye hizmet eder. Bu amaca ulaşmak için, Bilgi Teknolojisini etkin bir şekilde kullanarak, zaman tasarrufu ve daha verimli bir iş süreci elde edilir. Bu alanda kısa sürede çok sayıda başarılı proje imzaladık ve ülkemizde çok sayıda devlet projesi hayata geçirdik ve ülkemizde bir dizi yeni platformlar hazırladık.

Hiç bir yenilenmenin üretken, güvenilir ve kullanışlı olmadığı sürece verimli olmayacağının farkındayız. Projelerimizle ilgili ileride oluşabilecek soruları, ihtiyaçları önceden ortaya çıkararak modern taleplere uygun göruşler kapsamında verimliliği artırmaya, harcamaları minimuma indirmeğe ve optimal ürünler sunmaya, aynı zamanda en modern teknolojileri uygulamaya gayret edmekteyiz.

Agrobirja bir TimeSoft ürünüdür ve platform olarak faaliyet göstermektedir. Tarım ülkemizde gıda güvenliğini sağlayacak, diğer ülkelerden tarımsal bağımlılığı azaltacak ve hükümet programlarında petrol sektörüne alternatif olarak öncelikli alanlardan biri olarak daha geniş bir rol üstlenecektir. Bu bağlamda, tarım ürünlerinin değerlendirilmesi büyük önem taşımaktadır. Agrobirja platformu aynı zamanda tarımsal ürünlerin değerlendirmesini yapmak ve farklı çiftliklere ait ürünlerin karşılıklı fiyatlarını göstermek amacıyla oluşturulmuştur. Platform, girişimcilere ve genel olarak tarıma ilgi duyan herkese faydalı olacak ve alıcıya farklı ürünlerin değerini seçme fırsatı sunacaktır.

Şu anki aşamada bireysel olarak şirketin yararlandığı Ofis Menecment 2020 yılında platform olarak faaliyete başlayacak. Küçük ve orta ölçekli işletmeler, Dokümantasyon, İK, Finans ve Depo gibi sistemler için büyük harcamalar yapacak mali kaynaklara sahip olmayabilir. Bütün bunları düşünerek, Ofis Yönetimi kuruldu. Ofis Yönetimi, giderek daha fazla e-hizmetin listelendiği bir platformdur. Küçük ve orta ölçekli işletmeler ayrıca bu sistemlere aylık üyelik ücreti ödeyerek kayıt olabilir ve bunları kullanabilir.

Şu anki aşamada Azerbaycan`da tarım alanında faaliyet gösteren bazı büyük agro parklar Agro Menecment`ten yararlanmaktadir. 2020 yılında AGRO Menecment`i platform olarak hizmete sunmayı planlıyoruz.

AGRO Menecment`in tarım alanında faaliyet gösteren çiftçilere büyük yardımı dokunacaktır. Örneğin: AgroParkların dikim planlamasını, iş planlamasını, sulama sistemlerini, depo ve birikimlerini, insan kaynakları ve finans mevzularını kapsayarak tüm konularda kolaylık sağlıyor. Cameron, Turnpike, Traffic Tracking takibi gibi diğer hizmetleri de kendine entegre ederekharita üzerinden kendi topraklarını ve ulaşım sistemlerini izleyerek planlama yapabilecek ve onları yönetebileceklerdir."

26 Kas 2019 - 12:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.