İzmit’te Lunasan Yaz Sezonuna Hazırlanıyor

İzmit’te yıllardır her yaştan ziyaretçiye hizmet veren Lunasan, kış sezonunda yapılan yenileme çalışmalarıyla 20 Mart’ta kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk açık hava eğlence parklarından biri olan Lunasan, sezonu bayramın ilk gününde başlatarak, ziyaretçilerine daha renkli ve eğlenceli bir yaz sunmayı hedefliyor. Park yetkilileri, yapılan düzenlemeler ve eklenen yeni oyuncaklarla lunaparkın bu yıl daha hareketli bir sezon geçireceğini belirtti.

Yenilenmiş Alanlar ve Yeni Oyuncaklar

Kış boyunca süren bakım ve yenileme çalışmaları, Lunasan’ın tüm alanlarını daha modern ve güvenli hale getirdi. Özellikle çocuk oyun alanları, yeni atraksiyonlar ve ailelere özel etkinlik alanları öne çıkıyor. Yetkililer, “Her yaştan ziyaretçiye hitap eden aktivitelerle, Lunasan’ı bu yaz daha renkli bir destinasyon hâline getirdik” dedi.

Kocaeli’de 21 Ağustos'ta Hangi İlçelerde Elektrik Olmayacak?
Kocaeli’de 21 Ağustos'ta Hangi İlçelerde Elektrik Olmayacak?
İçeriği Görüntüle

Sezon Boyunca Hizmet Verecek

20 Mart’tan itibaren açılacak lunapark, yaz sezonu boyunca İzmitlilere hizmet vermeye devam edecek. Ziyaretçilerin konforu ve eğlencesi için hazırlanan programlar, hafta içi ve hafta sonu boyunca aktif olacak. Park yönetimi, güvenlik ve hijyen önlemlerinin üst seviyede tutulacağını vurgulayarak, ailelerin gönül rahatlığıyla parka gelebileceğini belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ