Ramazan ayı kapsamında LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) bağış kampanyasını başlattı. Eskişehir Bölge Koordinatörü Yelda Yücel, vatandaşlara çağrıda bulunarak vakfın bağışlarla büyüdüğünü ve bugüne kadar 118 bin 322 lösemili çocuğa ulaşıldığını açıkladı.

Ramazan ayında bağış çağrısı

Yelda Yücel, Ramazan ayı kampanyalarının önemine dikkat çekerek vatandaşları destek olmaya davet etti. Bağışların doğrudan vakfa iletilmesinin hem şeffaflık hem de güven açısından kritik olduğunu vurguladı.

Dolandırıcılık uyarısı

Yücel, elden bağış toplama veya kapı kapı para talebinde bulunan kişilere karşı vatandaşları uyardı. Söz konusu yöntemlerin LÖSEV tarafından kullanılmadığı belirtilirken, dolandırıcılık riskine karşı dikkatli olunması gerektiği hatırlatıldı.

Merve Dizdar kimdir? Cannes ödüllü ünlü oyuncudan bebek müjdesi!
Merve Dizdar kimdir? Cannes ödüllü ünlü oyuncudan bebek müjdesi!
İçeriği Görüntüle

Vakıf büyüyor, umut çoğalıyor

Vakfın bağışlarla büyüdüğünü söyleyen Yücel, her destek ile lösemili çocukların tedavi ve yaşam kalitesinin artırıldığını belirtti. Vatandaşların kampanyaya katılarak hem toplumsal dayanışmayı güçlendirebileceği hem de 118 bin 322 çocuğa umut olabileceği ifade edildi.

Kaynak: Haber Merkezi