Kocaeli iş dünyasının köklü isimlerinden biri olan ve Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO) Meclis Başkan Yardımcılığı görevini yürüten İbrahim İkiz, baba acısıyla sarsıldı. Polimar Boya Pazarlama şirketinin kurucusu ve İbrahim İkiz’in babası Ahmet İkiz, yaşlılığa bağlı nedenlerle hayata gözlerini yumdu.

Cenaze Töreni Gölcük’te

Merhum Ahmet İkiz’in cenaze bilgileri ailesi tarafından paylaşıldı. Cenaze namazı, 29 Nisan Çarşamba (Bugün) öğle namazına müteakip Gölcük Yazlık Merkez Camii’nde kılınacak. Törenin ardından Ahmet İkiz, dualarla aile kabristanlığına defnedilecek.

Taziye Ziyaretleri ve Mesajlar

Vefat haberinin duyulmasıyla birlikte, KOTO yönetimi başta olmak üzere kentteki birçok iş insanı ve siyasi figür taziye mesajları yayımladı. İkiz ailesinin bu acı gününde dostları ve sevenleri, cenaze töreninde bir araya gelerek son görevlerini yerine getirecek.

Kocaeli’de uyuşturucuya bir ayda ağır darbe
Kocaeli’de uyuşturucuya bir ayda ağır darbe
İçeriği Görüntüle

Kocaeli Tv ailesi olarak merhum Ahmet İkiz’e Allah’tan rahmet, KOTO Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim İkiz’e ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.

681672149 26496870816660986 5947356854008265012 N

Muhabir: Fatıma Nur Uçar