Körfez Belediyesi, mülkiyetine ait çeşitli mahallelerdeki parsellerden kesilen dikili ağaçları açık teklif usulüyle satışa sunuyor. İhale 5 Kasım 2025’te yapılacak.
Körfez Belediyesi, belediyeye ait 10 farklı parselde bulunan dikili ağaçların satışını 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45 ve 46. maddeleri gereğince açık artırma usulüyle gerçekleştirecek. Toplamda 1950 metreküp odun için belirlenen muhammen bedel KDV dâhil 671.580 TL olarak duyuruldu. İhale, 5 Kasım 2025 tarihinde saat 15.00’te Körfez Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak.
Satışa Sunulan Alanlar ve Muhammen Bedel
Satışa çıkarılan ağaçlar; Çıraklı, Karayakuplu, Alihocalar, Kutluca, Dereköy ve Şemsettin mahallelerinde bulunan parsellerden elde edildi. Toplam miktar 1950 metreküp olarak belirlenirken, birim fiyat 344,4 TL (KDV dâhil), geçici teminat bedeli ise 20.147,40 TL olarak açıklandı.
İhalenin Yapılacağı Yer ve Tarih:
Tarih: 05.11.2025
Saat: 15:00
Yer: Körfez Belediyesi Encümen Toplantı Salonu
Adres: Mimar Sinan Mah. Eşref Bitlis Cad. No:369 Körfez/KOCAELİ
İhaleye Katılım Koşulları ve Gerekli Belgeler
İhaleye katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişiler için farklı belge ve şartlar aranıyor. İsteklilerin şartname bedeli olan 500 TL’yi ödeyerek Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden şartnameyi almaları gerekiyor.
Gerçek Kişilerden İstenen Belgeler:
Geçici teminat belgesi veya makbuzu
Şartname alımına ait makbuz
İkametgâh belgesi
Nüfus cüzdan sureti
Körfez Belediyesi’nden alınmış 2 adet “borcu yoktur” yazısı
Vekaleten katılım durumunda noter onaylı vekâletname ve imza beyanı
Yabancı uyruklular için Türkiye’de taşınmaz edinme şartlarına sahip olduğunu gösteren belge ve adres beyanı
Tüzel Kişilerden İstenen Belgeler:
Geçici teminat belgesi veya makbuzu
Şartname alımına ait makbuz
Adres beyanı
Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili meslek odasından alınmış faaliyet belgesi
Körfez Belediyesi’nden alınmış 2 adet “borcu yoktur” yazısı
Noter onaylı imza sirküleri
Ticaret Sicil Gazetesi
Vekâleten katılım halinde noter tasdikli vekaletname ve imza beyannamesi
Başvurular 4 Kasım’a Kadar Teslim Edilmeli
İsteklilerin, ihaleye katılmak için gerekli belgelerin asıllarını ya da noter onaylı suretlerini eksiksiz şekilde hazırlayarak, en geç 04.11.2025 tarihi saat 12:00’ye kadar Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor.
Körfez Belediyesi, ilan sonunda kamuoyuna duyurusunu “İlan Olur” ifadesiyle resmiyet kazandırarak yaparken, söz konusu ihaleye katılacak girişimcilerin tüm detayları titizlikle incelemesi gerektiği hatırlatıldı.