Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında evinde Göztepe ile 1-1 berabere kalan Kocaelispor, yoğun maç trafiğinin ardından dinlenme moduna geçti. Sahada sergilenen büyük mücadelenin ve tribündeki gergin atmosferin ardından teknik direktör Selçuk İnan, takımın fiziksel ve mental olarak toparlanması amacıyla futbolculara 2 gün izin verdi.

Kocaeli Stadyumu'nda İmza Şov! Kocaelispor Berkecan Yapı İle Gelirlerine Bir Yenisini Ekliyor
Kocaeli Stadyumu'nda İmza Şov! Kocaelispor Berkecan Yapı İle Gelirlerine Bir Yenisini Ekliyor
İçeriği Görüntüle

Mental Toparlanma İçin Kritik Ara

Özellikle Serdar Dursun'un son dakika golüyle gelen beraberlik sonrası yaşanan sevinç ve maç içindeki ses bombalarının yarattığı stresin ardından verilen bu kısa ara, takımın üzerindeki yükü hafifletmeyi hedefliyor. Futbolcular, Salı gününe kadar aileleriyle vakit geçirerek enerji depolayacak.

Hazırlıklar Salı Günü Başlıyor

İzin süresinin tamamlanmasıyla birlikte yeşil-siyahlılar, 21 Nisan Salı günü Brunga Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek. Kocaelispor, ligin bir sonraki haftasında deplasmanda oynayacağı kritik Gençlerbirliği maçı için taktik antrenmanlara start verecek. Hedef, Ankara deplasmanından 3 puanla dönerek şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürmek.

Kaynak: Haber Merkezi