Süper Lig’in 10. haftasında kendi sahasında Alanyaspor’u konuk edecek olan Kocaelispor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün itibarıyla başladı. Konyaspor karşısında elde edilen 3-2’lik galibiyetin ardından oyunculara 1 gün izin veren teknik heyet, haftanın ilk çalışmasını Brunga Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Karşılaşma, 26 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak.

Haidara yarın dönüyor, Petkovic ve Churlinov için zamanla yarış

İdmanda takımda üç önemli ismin yer almaması dikkat çekti. Haidara, Petkovic ve Churlinov sağlık problemleri nedeniyle ilk antrenmana katılmadı.

Haidara’nın durumunun daha iyi olduğu ve yarınki idmanda sahaya çıkmasının beklendiği öğrenildi.

Petkovic ve Churlinov için ise adeta seferberlik ilan edilmiş durumda. Her iki oyuncunun da hafta sonu oynanacak maçta forma giymesi için kulüp sağlık ekibi yoğun mesai harcıyor.

Teknik direktör ve sağlık ekibi, oyuncuların durumunu günlük olarak değerlendirerek maç günü net karar verecek.

Moral yüksek, tempo artıyor

Konyaspor karşısında alınan galibiyetin ardından takımda moral ve motivasyon üst seviyede. Teknik heyet, tempolu geçen antrenmanda oyuncularla birebir ilgilenirken, hem fiziksel hem taktiksel çalışmalar üzerinde duruldu.

Alanyaspor karşısında alınacak üç puanla, seri galibiyetlere başlamak isteyen yeşil-siyahlılar, hafta boyunca çift antrenman ve video analizlerle hazırlıklarını sürdürecek.

Taraftarlar tribünleri doldurmaya hazırlanıyor

Kocaelispor yönetimi ve taraftar grupları, Alanyaspor maçı için stadyumda yüksek katılım hedefliyor. Kulüp, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla taraftarı tribünlere davet ediyor.

Uzun süre sonra Süper Lig’de sahasında böyle kritik bir maça çıkacak olan Kocaelispor, taraftar desteğini arkasına alarak Alanyaspor karşısında galibiyeti hedefliyor.

Kocaelispor’da Haidara Geri Döndü, Alanya Mesaisine Başladı
Kocaelispor’da Haidara Geri Döndü, Alanya Mesaisine Başladı
İçeriği Görüntüle

Kocaelispor Alanyaspor Mac Hazirliklari 2025

Muhabir: Taha Burak Yavuz