Kocaelispor tribünlerinin tanınan ve sevilen isimlerinden Koray Koral, geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında hayatını kaybetti. Evinde yaşadığı ani rahatsızlık sonrası vefat eden “Gri Koray”, yalnızca bir taraftar değil, kulübün ruhunu tribünlere taşıyan bir simgeydi. İzmit’te ve yeşil-siyahlı camiada büyük bir boşluk bırakan bu kayıp, taraftarlar arasında derin bir üzüntüyle karşılandı.

Anı koltuğu ayrıldı: “Her zaman içimizde olacaksın”

Kocaelispor Kulübü, Koray Koral’a olan vefasını tribünlerde ölümsüzleştirdi. Uzun yıllardır takımın peşinden hiç ayrılmayan Koral’ın kombinesinin bulunduğu koltuğa, kendisinin fotoğrafı yerleştirildi. Bugünkü Alanyaspor karşılaşmasında ailesi ve arkadaşları da tribünde olacak. Kulüp tarafından yapılan paylaşımda, “Her zaman kalbimizde, içimizde olacaksın Koray Koral” ifadelerine yer verildi.

23 Nisan İlkokulu’nda Kocaelispor Coşkusu
23 Nisan İlkokulu’nda Kocaelispor Coşkusu
İçeriği Görüntüle

Bu anlamlı jest, yalnızca bir taraftara değil, kulübe gönül vermenin ne demek olduğunu bilen binlerce kişiye dokundu.

Sessiz ama unutulmaz bir kahraman

Evli ve bir kız çocuğu babası olan Koray Koral, Kocaelispor’un sadece maç günlerinde hatırlanan bir taraftarı değil; deplasmanlara giden, her maçta tribündeki yerini alan bir direniş sembolüydü. Camiaya olan bağlılığı ve örnek duruşuyla, onu tanıyan herkesin gönlünde ayrı bir yer edindi.

Koral’ın kaybı, yalnızca bir bireyin değil, bir kültürün eksilmesi olarak görüldü. Tribünlerde artık bir koltuk boş kalacak ama Gri Koray’ın hatırası, her tezahüratta yaşamaya devam edecek.Kocaelispor Gri Koray Vefa Ani Koltugu 2025

Muhabir: Taha Burak Yavuz