Osman Çakır’dan İstifa Açıklaması

Kocaelispor’da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Kocaelispor Futbol Şube As Başkanı Osman Çakır, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Çakır, Kocaelispor camiasına yaptığı duyuruda, kulüpte yıllarca formasını gururla terlettiğini, kaptanlık pazubandını taşıdığını ve ardından teknik ekipte görev alarak tecrübelerini aktardığını belirtti.

Başarı ve Gurur Dolu Yıllar

Çakır, Kocaelispor’un başarısı için gece gündüz çalıştığını ve 16 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmanın gururunu yaşadığını ifade etti. Kulüpteki görevine olan bağlılığını ve sevgiyle çalıştığını vurgulayan Çakır, Kocaelispor’un her kademesinde görev alarak büyük emek harcadığını belirtti.

Yönetimsel Fikir Ayrılıkları İstifaya Neden Oldu

Çakır, istifa kararını almasının nedenini ise son dönemde yaşanan yönetimsel fikir ayrılıkları olarak açıkladı. Bu kararın, kulüp içinde yaşanan yönetimsel farklılıklarla şekillendiğini ifade etti.

Elektrik telleriyle temas eden ağaç dalları tehlike saçıyor
Elektrik telleriyle temas eden ağaç dalları tehlike saçıyor
İçeriği Görüntüle

Kocaelispor’a Olan Bağlılık Sürmeye Devam Edecek

Osman Çakır, Kocaelispor’a duyduğu sevgi ve bağlılığın her zaman devam edeceğini belirtti. “Kocaelispor, benim için yalnızca bir spor kulübü değil, aynı zamanda önemli bir hayat okuludur” diyerek, kulübe olan bağının ve inancının süreceğini söyledi.

Teşekkürler ve Minnettarlık

Son olarak Çakır, birlikte çalıştığı yönetici arkadaşlarına, teknik ekiplere, futbolculara, kulüp çalışanlarına, büyük Kocaelispor taraftarına ve her koşulda desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Haber Merkezi