Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, kentin estetik görünümünü değiştirecek ve vatandaşların nefes alacağı alanları artıracak dev bir projeyi hayata geçiriyor. "Kocaeli Geneli 17 Adet Park Yapımı ve Çevre Düzenlemesi" işi için düğmeye basan belediye, şeffaflık ilkesi gereği tüm süreci dijital ortamda yürütecek.
540 Günlük Yoğun Mesai Başlayacak
Açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek projede, yer tesliminin ardından 10 gün içinde ilk kazmanın vurulması planlanıyor. 17 ayrı lokasyonda eş zamanlı yürütülecek çalışmaların, sözleşme imzalandıktan sonra 540 takvim günü içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. Bu hamleyle birlikte Kocaeli’nin hem merkezinde hem de çevre ilçelerinde modern yaşam alanları yükselirken, kentin "Yeşil Kocaeli" vizyonu pekiştirilmiş olacak.
Yalnızca Yerli İstekliler Yarışacak
İhale şartnamesinde dikkat çeken en önemli detay, katılımcıların yalnızca yerli firmalarla sınırlandırılmış olması. Ekonomik açıdan en avantajlı teklifin fiyat esasına göre belirleneceği ihalede, isteklilerin son 15 yılda benzer nitelikteki işlerde ciddi bir iş bitirme deneyimine sahip olması şart koşuluyor. 29 Nisan saat 11:00 itibarıyla EKAP üzerinden sunulacak tekliflerle Kocaeli’nin yeni parkları için en güçlü aday belirlenecek.
Kocaeli Park Yapım İhalesi Bilgi Kartı
| Detay Kategori | İhale Bilgileri |
| İşin Adı | Kocaeli Geneli 17 Adet Park ve Çevre Düzenlemesi |
| İhale Tarihi ve Saati | 29 Nisan 2026 - 11.00 |
| İKN Numarası | 2026/553625 |
| İşin Süresi | 540 Takvim Günü |
| Başvuru Yöntemi | Sadece EKAP Üzerinden (E-Teklif) |
| Katılım Şartı | Yalnızca Yerli İstekliler |
| Benzer İş Grubu | A/XVIII Saha İşleri |



