Operasyonun Detayları
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin engellenmesine yönelik yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında bir aracı takibe aldı. Derince sınırları içerisinde gerçekleştirilen operasyonla araç güvenli bir noktada durduruldu.
Zehir Tacirine Geçit Yok
Narkotik ekiplerince araçta yapılan detaylı aramalarda:
Daralı ağırlığı 2 kilo 180 gram skunk,
40,70 gram kokain ele geçirildi.
Sürücü Tutuklandı
Operasyon kapsamında gözaltına alınan araç sürücüsü, emniyetteki yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçlamasıyla hakim karşısına çıkarılan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Güvenli Sokaklar İçin Kesintisiz Mesai
Kocaeli Emniyeti, gençleri zehirlemek isteyen odaklara karşı mücadelesini il genelinde kararlılıkla sürdüreceğini vurguladı. Derince’deki bu yakalama, uyuşturucu arzının engellenmesi noktasında önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.






