KADES ve “Kadına El Kalkamaz” Sloganı Öne Çıktı
6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aile içi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği tarafından İzmit ilçesinde yürüyüş yolu üzerinde düzenlenen etkinlikte, 3852 vatandaş bilgilendirildi.
Katılımcılara, Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) tanıtıldı ve “Kadına El Kalkamaz” sloganı çerçevesinde aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele konusunda farkındalık çalışmaları yapıldı. Etkinlikte, şiddet mağdurlarının kolluğa en hızlı şekilde ulaşabilmesi için alınacak önlemler anlatıldı.
Eğitim ve Bilgilendirme Çalışmaları Kararlılıkla Sürecek
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kadına yönelik şiddetle mücadelenin kararlılıkla yürütüleceğini vurguladı. Benzer eğitim ve bilgilendirme projelerinin önümüzdeki dönemde de devam edeceği bildirildi.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.




