Uluslararası 16. Kocaeli Kitap Fuarı, söyleşi ve etkinliklerin yanı sıra renkli görüntülere de sahne oluyor. Fuarı ziyaret eden bir vatandaşın bebeği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da dikkatini çekti.
Büyükakın, bebeğin yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak fuarın en küçük ziyaretçisini takipçileriyle buluşturdu.
“KİTAP FUARIMIZIN EN KÜÇÜK ZİYARETÇİSİ”
Tahir Büyükakın paylaşımında, “Kitap Fuarımızın en küçük ziyaretçisi. Maşallah diyelim” ifadelerini kullandı.
Büyükakın’ın bebeğin görüntülerine yer verdiği paylaşımı, Kocaeli Kitap Fuarı’ndan sıcak anlardan biri olarak sosyal medyaya yansıdı.
KİTAP FUARI’NDAN RENKLİ GÖRÜNTÜLER
Her yaştan ziyaretçiyi ağırlayan Kocaeli Kitap Fuarı’nda, minik ziyaretçinin görüntüleri de günün dikkat çeken anları arasına girdi. Büyükakın’ın paylaşımıyla fuarın en küçük ziyaretçilerinden biri sosyal medyada da yerini aldı.




