Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 9 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmada A.K., M.T., A.K., K.A., R.Ç., Ü.Ç., B.T., E.D. ve Ş.E. yakalandı.
Aramalarda Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi
Şüphelilere ait 10 ikamet ve 1 iş yerinde yapılan aramalarda 2 parça halinde 5,59 gram ve 2 parça halinde 0,95 gram uyuşturucu madde, 1 uyuşturucu kullanım aparatı ile 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Adli İşlemler ve Tutuklama
Gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevk edildi. A.K., M.T., A.K., K.A., R.Ç., Ü.Ç. ve B.T. serbest bırakılırken, E.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ş.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kırşehir polisi, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini duyurdu.




