Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Motor Sporları Federasyonu, Kartepe Belediyesi ve Kartepe Motosiklet Kulübü iş birliğiyle yenilenen Motocross Park Kartepe, dev bir şampiyonaya ev sahipliği yaptı. 2026 Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın 2. ayak yarışlarında 40 sporcu ekstrem parkurdaki yapay ve doğal engelleri aşmak için kıyasıya mücadele etti.

Süper Enduro’da Kupalar Sahiplerini Buldu (6)

Binlerce Seyirci Önünde Görsel Şölen

İki gün boyunca süren yarışlarda sporcular dayanıklılık ve sürüş yeteneklerini sergileyerek izleyicilere adrenalin dolu anlar yaşattı. Kadınlardan gençlere, ustalardan veteranlara kadar 7 farklı kategoride düzenlenen final yarışları 9 Ağustos Pazar günü tamamlandı. Binlerce motorseverin sıcak havaya rağmen tribünleri doldurduğu organizasyon sonunda dereceye giren sporcular kürsüye çıkarak kupa ve ödüllerini teslim aldı.

Süper Enduro’da Kupalar Sahiplerini Buldu (3)

7 Kategoride Şampiyonlar Belli Oldu

Kıyasıya çekişmenin yaşandığı yarışlar sonucunda kategorilerinde ipi göğüsleyen isimler şu şekilde sıralandı:

Süper Enduro GP: 1. Mehmet Emin Musaoğlu (İZMOK), 2. Rafet Karakuş (ENDİST), 3. Mehmet Taha Tomak (İZMOK)

Prestij: 1. Mehmet Emin Musaoğlu (İZMOK), 2. Mehmet Taha Tomak (İZMOK), 3. Rafet Karakuş (ENDİST)

Kartepe’de Süper Enduro Heyecanı Başladı
Kartepe’de Süper Enduro Heyecanı Başladı
İçeriği Görüntüle

Usta: 1. Ahmet Süreyya Canpolat (BAMOS), 2. Kadirhan Kocabaş (BİMOSK), 3. Sinan Turan (TTMK)

Gençler: 1. Berkay Sarı (Kartepe), 2. Mert Sarıduman (SMYRNA), 3. Halil Göktürk Çetin (Kartepe)

Hobi: 1. Emre Esen (FOSK), 2. Celil Adıberi (Kartepe), 3. Ensar Esmer (İZMOK)

Veteran: 1. Murat Kökçü (FOSK), 2. Salih Serim (Kartepe), 3. Fırat Şahin (FOSK)

Kadınlar: 1. Merve Özkorkmaz (Kartepe), 2. Ayşegül Avcı (Kartepe)

Süper Enduro’da Kupalar Sahiplerini Buldu (7)Süper Enduro’da Kupalar Sahiplerini Buldu (8)Süper Enduro’da Kupalar Sahiplerini Buldu (10)Süper Enduro’da Kupalar Sahiplerini Buldu (11)

Muhabir: Tolga Atar