Karabaş Mahallesi sakinlerinden, Pirelli fabrikası emeklisi Erduvan Özgiray, uzun yıllar boyunca çalıştığı fabrikasında ve çevresinde saygı ve sevgiyle hatırlanan bir isimdi. Sabriye Özgiray’ın kıymetli eşi, Oğuz Özgiray ve Nalan Turna’nın biricik babaları, merhume Resmiye İsbay ve Tülay Armağan’ın değerli abileri ve torunlarının kıymetli dedesi olan Erduvan Bey, 5 Mart 2026 tarihinde hayata veda etmiştir.

Merhum Erduvan Özgiray, yaşamı boyunca çevresine sevgi ve saygı göstermiş, insanlara değer katmak için elinden geleni yapmıştır. Pirelli fabrikasında geçirdiği yıllar boyunca, iş arkadaşları ve dostları tarafından sevilen ve saygı duyulan bir kişi olarak tanınmıştır. Ailesiyle birlikte huzurlu bir yaşam süren Erduvan Bey, aynı zamanda aile bağlarına verdiği önemi, özverili ve çalışkan kişiliğiyle herkese örnek olmuştur.

İzmit Siyasetinde Bomba Etkisi: Fatma Kaplan Hürriyet "YENİ Parti"ye Katılıyor!
İzmit Siyasetinde Bomba Etkisi: Fatma Kaplan Hürriyet "YENİ Parti"ye Katılıyor!
İçeriği Görüntüle

Cenaze Töreni ve Defin Bilgileri

Merhum Erduvan Özgiray’ın cenazesi, 5 Mart 2026 Perşembe günü öğlen namazına müteakip Yenicuma Camii’inden kaldırılacak ve Kent Mezarlığı’na defnedilecektir. Ailesi ve yakınları, bu zor günlerinde kendilerine güç ve metanet diliyor, tüm dostlarından da dualarını eksik etmemelerini rica etmektedir.

Erduvan Bey’in vefatı, ailesi ve sevenleri için büyük bir kayıp olmuş, Karabaş Mahallesi’nde ve çevresinde derin bir üzüntü yaratmıştır. Eşi Sabriye Özgiray, çocukları Oğuz ve Nalan başta olmak üzere, tüm ailesine sabır, metanet ve başsağlığı diliyor; aynı zamanda merhuma da Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyoruz.

Dualarımız ve İyi Dileklerimiz Merhuma

Erduvan Bey’in hatırası, geride bıraktığı ailesi ve sevdikleri tarafından yaşatılacaktır. Ailesinin ve dostlarının başı sağ olsun, merhumun mekanı cennet olsun. Yüce Allah, tüm yakınlarını sabırla kuşatsın ve merhuma rahmet etsin.

Kaynak: HABER MERKEZİ