İftar programı ve katılım
Kocaeli Ülkü Ocakları tarafından organize edilen iftar programında, MHP Kocaeli İl Başkanı Kamil Akın ve il yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Program, hem Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmayı hem de teşkilat içindeki dayanışmayı güçlendirmeyi amaçladı.
Kamil Akın’dan teşekkür mesajı
Programın ardından açıklama yapan Akın, şunları söyledi:“Kocaeli Ülkü Ocaklarımız tarafından merhum Ruhi Kılıçkıran adına düzenlenen iftar programına il yönetimimizle birlikte katılım sağladım. Programın düzenlenmesinde emeği geçen başta Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Abdülkadir Özdemir olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”
Akın ayrıca, bu tür organizasyonların teşkilat bağlarını güçlendirdiğini ve Ramazan ayının manevi değerlerini pekiştirdiğini ifade etti.




