Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, tütün mamülü imalatı ve satışı yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda önemli miktarda kaçak makaron ele geçirdi.

Darıca’da Dehşet: Evinde Başından Vurulmuş Halde Bulundu
Darıca’da Dehşet: Evinde Başından Vurulmuş Halde Bulundu
İçeriği Görüntüle

Bozüyük’teki Operasyon

Bozüyük ilçesinde tespit edilen 2 işyeri ve 1 araçta yapılan aramalarda 6 bin 300 adet dolu makaron bulundu. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 1 şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bilecik Merkezdeki Aramalar

Bilecik il merkezinde yapılan denetimlerde ise 1 işyeri deposunda 1.660 adet dolu makaron ele geçirildi. Bu operasyon sonucu gözaltına alınan 1 şüpheli de ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yetkililerden Açıklama

Bilecik Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, operasyonlarla kaçakçılığın önlenmesi ve halk sağlığının korunmasının hedeflendiğini belirtirken, benzer çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini duyurdu.

Kaynak: İHA