Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılığın önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Körfez ilçesinde düzenlenen operasyonda 300 bin dal boş makaron ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

TEM Otoyolu’nda kaçakçılık denetimi

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılığın men ve takibine yönelik sürdürülen çalışmalar çerçevesinde 30 Ocak 2026 tarihinde Körfez ilçesi TEM Otoyolu Ankara istikametinde bir araç durduruldu. Araçta yapılan aramada yüklü miktarda kaçak ürün tespit edildi.

Kocaeli Emniyeti'nden Zehir Tacirlerine Darbe: 6 Şüpheli Tutuklandı
Kocaeli Emniyeti'nden Zehir Tacirlerine Darbe: 6 Şüpheli Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

9E2250 1312Bd5066E345B8B38F089303289Fdc~Mv2

300 bin dal boş makaron ele geçirildi

Durdurulan araçta gerçekleştirilen detaylı arama sonucunda 300.000 dal boş makaron ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 şahıs gözaltına alınarak hakkında yasal işlem başlatıldı.

Emniyetten kararlı mücadele mesajı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, il genelinde kaçakçılık başta olmak üzere her türlü suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek kamuoyunu bilgilendirdi.

Kaynak: Haber Merkezi