Tartışma Kanlı Bitti

İzmit’in Yenişehir Mahallesi’nde meydana gelen olayda, İsmail Çınar ve arkadaşları, gece saatlerinde bir eğlence mekanından çıktıktan sonra işkembeciye gitti. Bu sırada içeride bulunan bir kişi ile henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. İşletme çalışanlarının müdahalesiyle dışarı çıkarılan şahıs, kısa süre sonra elinde bıçakla geri dönerek rastgele saldırdı.

İzmit'te Yeni Parti'den Ak Parti'ye Transfer
İzmit'te Yeni Parti'den Ak Parti'ye Transfer
İçeriği Görüntüle

Saldırıda İsmail Çınar, Muhammed İ. ve bir kişi daha bıçak darbeleriyle yaralandı. Ağır yaralanan Çınar, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı

Olayın ardından İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganın kimliğini tespit etti. Zanlı, düzenlenen operasyonla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Yetkililer, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurulduğunu açıkladı.

Yeni İddialar Ortaya Çıktı

Olayla ilgili yeni bir iddiaya göre, Çınar ve arkadaşları işkembeciye gittiğinde içeride kız arkadaşıyla oturan M.Y. ile aralarında tartışma yaşandı. İddiaya göre, M.Y., Çınar’ın arkadaşlarının kendisine rahatsız edici şekilde baktığını düşünerek tepki gösterdi. Tartışma, iş yeri önünde karşı karşıya gelmeye dönüşerek saldırıya yol açtı.

Cenaze Kartepe’de Defnedilecek

Yaşamını yitiren İsmail Çınar’ın cenazesi, yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Çınar, Kartepe ilçesinde toprağa verilecek.

Yetkililer, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini bildirdi.

Kaynak: Haber Merkezi