Kocaeli, günlerdir beklediği en güzel haberi aldı. DMD (Duchenne Musküler Distrofi) hastalığına karşı verdiği zorlu ve amansız mücadeleden zaferle çıkan küçük Uras Ege, sağlığına kavuşarak yuvasına dönüyor. Tedavi sürecinde Uras Ege’yi bir an bile yalnız bırakmayan yeşil-siyahlı camia, şimdi bu büyük zaferi kutlamaya hazırlanıyor.

​Yarın Akşam Yahya Kaptan’da Meşaleler Yanacak

​Hodri Meydan taraftar grubu, Uras Ege’ye yakışır bir "hoş geldin" karşılaması yapmak için tüm şehre çağrıda bulundu. Yarın akşam saat 21.00’de Yahya Kaptan Opet Akaryakıt İstasyonu’nda gerçekleştirilecek organizasyonda, meşaleler ve marşlar bu kez küçük bir çocuğun hayata tutunma zaferi için yakılacak.

​"Vefamızı Göstermek Adına Tüm Şehri Bekliyoruz"

​Hodri Meydan’dan yapılan açıklamada, tüm Kocaeli halkı bu anlamlı ana ortak olmaya davet edilerek şu ifadelere yer verildi:

Kocaelispor'da İlk Kamp Haftası Sona Erdi
Kocaelispor'da İlk Kamp Haftası Sona Erdi
İçeriği Görüntüle

​"Bu zorlu süreç boyunca kardeşimizin yanında olan, desteğini ve dualarını eksik etmeyen tüm taraftarlarımızı, aidiyetimizi ve vefamızı göstermek adına bu anlamlı karşılamaya davet ediyoruz. Mücadeleyi kazanan Uras Ege kardeşimizin sevincini hep birlikte paylaşalım."

​Zor günleri geride bırakan Uras Ege'nin şehre ayak basacağı an, Kocaeli’nin sarsılmaz birlikteliğinin ve vefasının bir kez daha kanıtı olacak.

Kaynak: Haber Merkezi