Kağıtspor'un karatecilerinden 30 madalya geldi
Kağıtspor'un karatecilerinden 30 madalya geldi
İçeriği Görüntüle

Lige beklenenin çok uzağında giriş yapan Kocaelispor'da tansiyon her geçen gün artıyor. Son alınan Gaziantep FK mağlubiyeti sonrası Hodri Meydan tepkisini sert bir dille göstermişti. Bu hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor maçı Kocaelispor için adeta bir kırılma maçı niteliğinde olacak. Gaziantep FK maçı sonrası Hodri Meydan Taraftar Derneği Başkanı Enver Güler'in “Bir daha başımızı öne eğerseniz gereğini yaparız” çıkışı camiadaki gerginliği temsil etti.

Ancak Kocaelispor taraftarı sadece alınan sonuçlara değil, transfer sürecine, mali tabloya ve geleceğe dair bir ışığın olmamasına tepkili. Yeni sezon için büyük umutlarla kurulan ancak çok güçsüz kalan kadro ve yönetimin Avrupa hayalinin bir anda ligde kalma sıkıntısına dönüşmesi büyük tepkilerin nedenleri arasında yer alıyor.

Bu tablonun ışığında pazar günü oynanacak Çaykur Rizespor maçı çok kritik bir önem arz ediyor. Bu maçtan değil mağlubiyet alınacak bir beraberliğin bile camiada büyük bir kırılmanın ve ligde kopmanın olması söz konusu. Maçtan alınacak sonucun hem teknik heyet hem de yönetim için büyük sıkıntılar oluşturabileceği, Başkan Recep Durul'un sezon öncesi dile getirdiği ve hatta takım otobüsüne bile yazdırdığı "Hedef Avrupa" deyiminin artık gerçekliğini yitireceği gerçeği bulunuyor.

Muhabir: Taha Burak Yavuz