Yeniden Refah'tan Körfez'e süpriz aday adayı!

Yerel seçimler yaklaşırken belediye başkanlıkları için siyasi partilerin aday ce aday adaylıkları da netleşmeye başladı. A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Hacı Latif İşcen Yeniden Refah Partisi'nden Körfez Belediye Başkan Aday Adayı oluyor. İşcen başvurusunu yarın YRP Kocaeli İl Başkanlığı'na yapacak.

Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye'de yerel seçimler 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak. Seçimlere kısa bir süre kalan belediye başkan adaylık ve aday adaylıkları için sürpriz isimler çıkmaya başladı.  A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Hacı Latif İşcen Yeniden Refah Partisi'nden Körfez Belediye Başkan Aday Adayı oluyor. İşcen başvurusunu yarın YRP Kocaeli İl Başkanlığı'na yapacak. 

LATİF İŞCEN KİMDİR?

Sosyolog, Endüstri Mühendisi, Aile Danışmanı,Piskoterapist, Makine Emniyet Uzmanı, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi(CASGEM) Eğitmeni,
İş Güvenliği Uzmanları Derneği(İŞGDER) 2009-2015 Yönetim Kurulu Başkanı, 2013-2015 Sosyologlar Derneği Yönetim kurulu üyesi, İş Güvenliği Uzmanları Derneği halen Denetim Kurulu Başkanı, İş Güvenliği Uzmanları Derneği , Sosyologlar Derneği Kocaeli Başkanı ve hala devam etmektedir.

Ulusal Kanallarda sık sık yorumcu olarak yer alan İşcen , 4 Önlisans , 2 Lisans 2 Yüksek Lisans Mezunudur

Sayısız ulusal ve uluslar arası komisyonlarda ve çalıştaylarda yer almıştır

Yaşam Güvenliği Kuramı Yazarı

Davranış ve Kişilik Bozukluğu Araştırmalarını Yapmıştır

Malatyalılar Masiad üyesi

20.03.1975 Düzce Doğumlu

17 Kas 2023 - 17:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.

02

Fsl Eğitim Danışmanlık - Latif Hocam, tebrik ederim.

Türkiye'nin senin gibi donanımlı başkanlara ihtiyacı var.

Yolunuz açık olsun inşallah ????

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 10:16
01

Kars’lı - Bu adamdı mikser gibi her yeri karıştırıyor şimdi de yeniden refah partisine geldi sıra yahu kardeşim otur oturduğun yerde sen git işini yap her şeye heves etme gördük çok şeye heves ettin boyunun ölçüsünü aldın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Kasım 18:31