Aziz Hoca, sevgi seli ile uğurlandı

Kocaeli Şehir Hastanesi’nin Başhekimi Dr. Aziz Çardak, Sağlık Bakanlığı tarafından başhekim atanmasının ardından görevinin sona ermesi ile birlikte personeller ile vedalaştı

+2
Video için play'e tıklayın

Nisan ayında hasta kabulüne başlayan  Kocaeli Şehir Hastanesi'ne  Sağlık Bakanlığı tarafından başhekim atanmasının ardından görevi sona eren kurucu Başhekim Dr. Aziz Çardak, bugün personel ile vedalaştı

Başhekim Çardak için Şehir Hastanesi bahçesinde düzenlenen hüzünlü vedalaşmaya, hastane çalışanları adeta akın etti. Hastanenin kuruluş aşamasından bugüne çok büyük emekleri olan, çalışanların gönlünde adeta taht kuran Dr. Aziz Çardak sevgi seli ile uğurlandı.

“İYİ Kİ VARSINIZ”
Başhekim Çardak yaptığı açıklamada, “Şehir Hastanemizin kuruluş aşamasından bugüne ekip arkadaşlarımla gece gündüz mücadele ve emek vererek ilklere imza attık. Bu süreçte hizmet kalitesini her gün arttırırken, halkımızın sağlık hizmetine daha kolay ve adil bir biçimde ulaşabilmesi için canla başla mücadele ettik. Şu an burada olan olmayan Şehir Hastanemizin kuruluşundan bu zamana kadar büyük emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum iyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

ESKİ GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ
Çalışma arkadaşları ile tek tek vedalaşan Başhekim ile çalışanlar arasında zaman zaman duygusal anlarda yaşandı. Şehir Hastanesinde Kurucu Başhekim olarak görev yapan Dr. Aziz Çardak, bundan sonraki süreçte eski görevi Kocaeli Kamu Hastaneleri Başkanlığı görevine geri dönecek.

27 Eyl 2023 - 18:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.