Parkta silahlı saldırı: Baba ve oğlu yaralandı

Darıca ilçesinde parkta otururken silahlı saldırıya uğrayan baba ve oğlu yaralandı.

Parkta silahlı saldırı: Baba ve oğlu yaralandı
Parkta silahlı saldırı: Baba ve oğlu yaralandı
Video için play'e tıklayın

Olay,  Darıca ilçesi Zincirlikuyu Mahallesi Kahveciler Sokak'taki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta oturan Abubekir Ö. ve oğlu Tuğrulbey Ö.’ye (19) kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından bir otomobilden silahla ateş edildi. Baba ve oğlu yaralanırken, otomobilden ateş eden şahıslar kaçtı. Yaralı halde otomobilin peşinden koşan Tuğrulbey Ö. ve yanında bulunan bir kişi, silahlarını çıkararak havaya ateş etti. Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede adrese ulaşan  sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulanslara alınan yaralılardan baba Abubekir Ö. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne, Tuğrulbey Ö. ise Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken,  polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan Tuğrulbey Ö.’nün havaya ateş ettiği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

19 Tem 2022 - 11:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.