Zamana Direnenler'de Kendinizi Bulacaksınız

Yazar Süheyil Aydın ilk kitabıyla okurlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Zamana Direnenler isimli aforizma içerikli kitabının imza törenini İzmit'te gerçekleştiren yazar Kocaeli TV mikrofonlarına konuştu.

Hayatımızın yoğunluğu itibariyle hepimizin hayatta böyle fırsatlara vakit ayırması çok zor. Ama her zaman içimde ve hayalimde olan birşeydi bu. Ben 15 yıldır vakit bulduğum zamanlarda yazıyodum ama son bir yıl içersinde buna karar verdim. Artık bu düşüncelerimizin, kendine ait olan bu hislerimizin kitaba dökülmesi ve başkalarınında bunları duyması gerektiğini düşündük. Bunun içinde böyle birşey çıktı ortay. Bunun içinde mutluyuz.

NEDEN ZAMANA DİRENENLER?

Zaman zaten hayatımızın en büyük gerçeklerinden birisidir. Herşeyin içerisinde bi zaman mevcuttur. Direnmek zaten hayatın gerçek olarak tam manasını oluşturuyor. Aslında kitabın içeriiğide bi noktada bu. Yani hayatımızın içerisinden geçtiğimiz yollar, kırıntılar, zorluklar; eğlenceler, sevinçler, aşklar ne varsa kitabın içerisinde bulunabilir. Zamanda direnmeyide kitabın içerisinde birçok geniş anlamda bulabilirsiniz.

İZMİT İNSANIDA KENDİNİ BULACAK

Bizim heybemizde yer alan insanlar zaten şehir olarakta fark etmiyor. Kitabın, bizim ülkemizin genelini yansıtan bir kitap olduğunu düşünüyorum. Bu kitabın ama İzmit'deki okuyucu kitlesi, üniversite çevresi ve sosyal hayata baktığınız zaman İzmit insanında kitabın içerisinde kendini bulacağına inandığımız bir kitap olduğunu düşünüyorum ve izmit'te de okuma oranının çok iyi olduğunu düşünüyorum.

SÜHEYİL AYDIN KİMDİR?

Süheyil Aydın Gümüşhane Kelkit doğumlu. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Tarih bölümünü bitirdi. Daha sonra Sosyal Hizmetler bölümünden mezun oldu. Beş yıldırda İstanbul'da yaşıyor. Özel bir şirkette yönetici pozisyonunda çalışıyor.

23 Ara 2018 - 15:04 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.