YOLDA YÜRÜYEN YAYAYA ÇARPTI

Gebze Hacı Halil Mahallesi’nde otomobilin çarptığı yaya ağır şekilde yaralandı. Hacı Halil Mahallesi’nde önceki gün saat 19.00 sıralarında meydana gel...

Gebze Hacı Halil Mahallesi’nde otomobilin çarptığı yaya ağır şekilde yaralandı.

Hacı Halil Mahallesi’nde önceki gün saat 19.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında. A.D. isimli kişi sürücüsü olduğu araç ile yolda yaya yürümekte olan M.T. isimli kişiye çarptı.

Kazada ağır şekilde yaralanan kişiye ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaptı. Yaralı daha sonra hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Öte yandan kazaya neden olan araç sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.Daha sonra adliyeye sevk edilen araç sürücüsü A.D, serbest bırakıldı.

16 Şub 2013 - 10:30 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.