Yenikent Merkez Camii’nde Buluştular

Derince genelinde her pazar günü farklı bir camide gerçekleşen sabah namazı buluşmalarının adresi bu kez Yenikent Merkez Camii oldu.

Derince’de kış dönemi itibariyle başlayan ve her hafta pazar günleri farklı bir camide gerçekleşen sabah namazı buluşmaları geleneği tüm güzelliğiyle devam ediyor. Derince İlçe Müftülüğü ve Derince Belediyesi’nin birlikte düzenledikleri sabah namazı buluşmalarının bu hafta sonu adresi Yenikent Mahallesi’nde bulunan Merkez Camii oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Müftüsü Mecit Amil, Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve Abbas Bayrak, meclis üyeleri ve muhtarların katıldığı sabah namazı buluşmasına bölge sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Kılınan sabah namazının ardından Kur’an-ı Kerim okunması, sohbetler ve dualar ile devam eden program ikramların ardından sona erdi.

20 Oca 2020 - 10:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.