Yeni Haftada Hava Nasıl Olacak?

Kış aylarını yaşadığımız şu günlerde yeni haftayla birlikte hava durumu nasıl olacak?

Yeni haftada hava genel olarak yağışlı görünürken kar yağması da tahmin ediliyor.

Bugün havada yağmur görünüyor. En yüksek sıcaklık 7°, en düşük sıcaklık ise 3° olarak görünüyor. Salı günü ise yağışın devam edeceği devam ediyor. En yüksek sıcaklık 8°, en düşük sıcaklık 3°. Çarşamba gününde hava biraz açılacak, güneş kendini gösterecek. Çarşamba günü en yüksek sıcaklık 10°, en düşük sıcaklık 2°. Perşembe havada kar yağışı ihtimali görünüyor. Perşembe gününde en yüksek sıcaklık 6°, en düşük sıcaklık ise -4°. Cuma gününe gelindiğinde buzlanma ihtimalini görüyoruz. Bu ihtimalle birlikte havada bulutlar olacak. Cuma en yüksek sıcaklık 6°, en düşük sıcaklık ise -5°. Hafta sonunda ise güneş kendi yeniden gösterecek. Cumartesi hava güneşli. En yüksek sıcaklık 10°, En düşük sıcaklık -4°. Haftanın son günü olan Pazar günü ise güneş biraz güneşlerin arasında. Pazar günü hava parçalı bulutlu. En yüksek sıcaklık 12°, En düşük sıcaklık ise 3° olarak tahmin ediliyor.

Genel olarak hafta soğuk geçecek olsa da özellikle hafta sonunda hafta tatili yapacak olan bireyler için güzel bir dinlenme, gezme fırsatı olacak bir hafta sonu bizleri beklemekte.

20 Oca 2020 - 09:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.