Yaz Spor Okullarına Görkemli Kapanış

Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen yaz spor okulları futbol branşında eğitim gören 240 öğrenci kapanış töreninde sertifikalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı

Yaz Spor Okullarına Görkemli Kapanış
Yaz Spor Okullarına Görkemli Kapanış
+8
Haber albümü için resme tıklayın

240 Kursiyer Yararlandı

Yaz boyunca birbirinden önemli sportif etkinliklere ev sahipliği yapan Derince’de futbol branşında eğitim gören kursiyerler için kapanış dolayısıyla bir sertifika töreni düzenlendi. Derince Belediyesi’nin Derince Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği yaz spor okulları etkinlikleri yaklaşık üç ay boyunca devam etti. Derince Belediyespor Stadı’nda uzman antrenörler eşliğinde gerçekleşen kurslardan 2005-2013 tarihli doğumlu olan öğrenciler yararlandı.

Bayraktar’dan Önemli Mesajlar

Yaz boyunca futbol branşında eğitim verilen spor okullarının kapanışı dolayısıyla Derince Belediyesi Halı Saha Tesisleri’nde bir tören düzenlendi. Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın da katılarak, aileleri ve sporcuları yalnız bırakmadığı kapanış töreninde, öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Programda bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, yaz dönemi boyunca düzenlenen kurslara katılımlarından dolayı sporcuları kutlayarak, tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diledi.

BAYRAKTAR 1-2: Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diledi.

BELGE 1-2-3: Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen yaz spor okulları futbol branşında eğitim gören 240 öğrenci kapanış töreninde sertifikalarına kavuştu.

HOCALARLA: Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, kurslarda görev alan antrenörlerle bir arada görülüyor.

SERTİFİKA 1-2-3: Yaz boyunca futbol branşında eğitim verilen spor okullarının kapanışı dolayısıyla Derince Belediyesi Halı Saha Tesisleri’nde bir tören düzenlendi.

TOPLU 1-2-3: Derince Belediyesi’nin Derince Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği yaz spor okulları etkinliklerinin sonunda toplu fotoğraf çektirildi.

22 Ağu 2019 - 12:48 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.