Yavuz: Esnafımızın Yaşadığı Zorlukları Hep Birlikte Aşacağız

Toptan ve gıda sektöründe ilimizde faaliyet gösteren KOTKO Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, esnafların talep ve şikayetlerini dinledi.

Ziyarette; Vali Seddar Yavuz’a Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, KOTKO Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile Özder Sağlık Ürünleri Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şirketi Ortağı Önder Malçok eşlik etti.

Toptancılar sitesinin faaliyetleri hakkında Vali Seddar Yavuz’a bilgi sunumunda bulunan KOTKO Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öztürk; gıda ve temizlik başta olmak üzere bir çok sektörde faaliyet gösterdiklerini şuan Toptancılar sitesinin tamamen dolu olduğunu ve kiralamak isteyen esnafların sırada beklediğini belirtti.

Pandemi sürecine değinen, çok ciddi çalışma ve planlamalar yapıldığını belirten Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında; “Yaşadığımız salgın sürecinde aslında en önemli olan, tedarik ve üretim sürecinin ayakta kalması, kamu güvenliğinin bozulmaması ve sağlık sisteminin ayakta kalmasıdır. Güvenliği sağlayamaz, sağlık sistemini ayakta tutamazsanız, üretim ve tedarik zincirlerinde kopma olursa olumsuzluklar yaşanır. Gıda sektörü pek çok sektöre göre daha iyi bir durumda. Bugün buraya sizlerin sıkıntı, sorun ve taleplerinizi dinlemeye geldik. İnşallah, bu süreci bir an evvel sağlıkla hep beraber dayanışarak atlatacağız.” diyen Vali Yavuz tüm esnaflara pandemi döneminde kurallara uyma noktasında gösterdikleri hassasiyet ve gösterdikleri özveri nedeniyle teşekkür etti.

Vali Seddar Yavuz, KOTKO Toptancılar Sitesinde faaliyet gösteren esnafları tek tek ziyaret edip, talep ve şikayetlerini dinleyerek hayırlı bol kazançlar temennisinde bulundu.

28 May 2021 - 09:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.