Vefa Destek Ekibi 600 Kişiye Hizmet Verdi

Çayırova Belediyesi Vefa Destek Ekibi, ilçedeki 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara 24 saat hizmet vermeye devam ediyor.

Vefa Destek Koordinasyon Merkezinden sevk ve idare edilen 65 kişilik ekip, vatandaşların taleplerini kısa bir süre içinde adresine teslim ediyor. Bu merkezden hizmet alan yaşlılar ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların maaş, market, pazar ve eczane alışverişlerini yapan ve 24 saat çalışan vefa ekibi bugüne kadar 600 kişiye hizmet verdi. Üç vardiya görev yapan ekibin hizmetlerinden memnun kalan vatandaşlar, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi sonrası harekete geçerek vefa destek ekibini kuran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür ediyor.

Sosyal Belediyeciliğin en iyi örneklerini sergileyerek ilçede ilk defa sosyal yardımları Çayırova Kart’la yapan Çayırova Belediyesi, ihtiyacı olan vatandaşlara verilen ve belediye gelme imkanı olmayan kişilerin kartını vefa destek ekibi ile evine ulaştırıyor. Sosyal güvencesi olmayan ve titiz bir araştırma sonucu ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilen Çayırova Kart büyük kolaylık sağlıyor.

03 Nis 2020 - 16:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.