Vali Yavuz’dan Kocaelispor’a tam destek

Kocaelispor ile Sakaryaspor TFF 1. Lig biletini almak için bugün karşı karşıya gelecek ve kent nefeslerini tuttu, maç öncesi geri sayıma başladı. İsta...

Vali Yavuz’dan Kocaelispor’a tam destek
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelispor ile Sakaryaspor TFF 1. Lig biletini almak için bugün karşı karşıya gelecek ve kent nefeslerini tuttu, maç öncesi geri sayıma başladı. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak ve Halil Umut Meler’in yöneteceği maç öncesi Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Kocaelispor’a başarılar diledi. Vali Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Size güveniyoruz çocuklar! Başarılar Kocaelispor” ifadelerini kullandı.

28 May 2021 - 17:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.