Vali Güzeloğlu’nun ilk ziyareti Şehitliğe…

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Arefe gününde Bağçeşme’de bulunan şehitliği ziyaret etti. Toplam 180 Kurtuluş Savaşı ve terör şehidine dua okuyan protokol...

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Arefe gününde Bağçeşme’de bulunan şehitliği ziyaret etti. Toplam 180 Kurtuluş Savaşı ve terör şehidine dua okuyan protokol ve eşleri şehitler için Kuran okutmayı da ihmal etmedi. Vali Güzeloğlu eşi Ayşe hanım ile katıldığı şehitlik ziyaretlerinde şehit aileleri tarafından ilgi gördü. Hayır duası aldı. Güzeloğlu şehit ailelerinin sorunlarını da dinledi.

AYŞE GÜZELOĞLU KOCAELİLERLE ŞEHİTNLİK DE TANIŞTI

Bağçeşme Şehitliği’ni ziyaret eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set, Aziz İnci, Fecri Garnizon Komutanı Tümgeneral İsmail Metin Temel, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Ertürk, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Seka Cami İmamı Serkan Vardar’da eşlik etti. Protokol eşleri şehitliğe başörtüyle geldi. Vali ve beraberindekiler şehit mezarlarına karanfil dağıttı. İlk kez Kocaeli halkının görüp tanıştığı Ayşe Güzeloğlunu olduca samimi ve sıcak karşılandı.

58 TRAFİK EKİBİMİZ İŞ BAŞINDA

Bayram öncesi trafik önlemlerini eksiksiz aldıklarını ifade eden Yarımel, “D 100 ve D 130 Karayolu’nda tüm trafik önlemlerimizi aldık. Otobanda 12 sabit, şehir içinde 46 olmak üzere toplam 58 trafik ekibimizle çalışıyoruz. Şu ana kadar herhangi bir kazamız meydana gelmedi. Biraz sıkışıklık var o da şuan açılmış durumda. Öğleden sonra İstanbul’dan Anadolu’ya doğru trafik biraz yoğun olacak. Halkımızın acele etmemsini ağır seyretseler de trafiğin açılacağını düşünerek yollarına devam etmelerini istiyoruz. İzmit başta olmak üzere tüm ilçelerde asayiş tedbirlerini aldık. Halkımızın en yoğun olduğu yerlerde tüm asayiş ve kaçakçık ekiplerimiz çalışıyor” diye konuştu.

‘SURİYELİLERE KUCAK AÇTIK’

Kurban satış yerleri ve Suriyelilerin durumu hakkında bilgi de veren Yarımel, “Kurban satım ve kesim yerleriyle ilgili bir sıkıntı yok. Kurban satışı yapanların sahte para işlemlerine karşı da duyarlı olmalarını bekliyoruz. Orada da görevli arkadaşlarımız var. Herhangi bir durumda 155’e ihbar etsinler. İlimizde 4 Bin Suriyeli vatandaşımız var. Bu vatandaşlara barınacak, yiyecek yerleri temin edilmiştir. Bu türlü vatandaşlarımız için ilimizin merkezi yerlerinde önlemimiz alıyoruz. Herhangi bir sarkıntılık yapanı topluyoruz zaten ilimize o kadar yaygın değil bu tür vakalar. Devletimiz kucak açtı hem Emniyet hem AFAD olarak” dedi.

03 Eki 2014 - 12:10 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.