Vali Aksoy Şehidin Ailesini Ziyaret Etti

Vali Hüseyin Aksoy, Hakkari Şemdinli İlçesinde vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren Şehit Piyade Çavuş İlhan Küçüksolak’ın Çayırova ilçesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Ziyarette Vali Hüseyin Aksoy’a Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.

Vali Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Piyade Çavuş İlhan Küçüksolak’ı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.

Deva Ulu Cami Müezzini Muhammed Ali Akgün’ün şehitlerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından Şehidimiz Piyade Çavuş İlhan Küçüksolak’ın ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Vali Hüseyin Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.

20 Kas 2019 - 11:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.