Üzülmez'den Gençlere Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ketenciler Gençlik Kampı’nda misafir olan İlahiyat Fakültesi öğrencilerini ziyaret etti.

Kartepe Belediyesi’nin önemli yatırımlarından biri olan Ketenciler Gençlik Kampı, TÜGVA Kartepe İlçe Temsilciliği’nin organizasyonu ile Kocaeli ve Sakarya İlahiyat Fakültesi öğrencilerini misafir etti. 3 gün boyunca kamp yapan gençleri Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ziyaret etti.

GENÇLERİN GÖZBEBEĞİ “KETENCİLER GENÇLİK KAMPI”

Doğa içerisinde gençlerin serbest zamanlarında sosyo-kültürel ihtiyaçlarını karşılayarak bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri gerçekleştirebildiği Ketenciler Gençlik Kampı, 10 bungalov ve 30 yatak kapasitesi ile gençlere yatılı kamp yapma imkanı da sunuyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurarak Talepte bulunarak, Kartepe’de doğal yaşamı deneyimlemek isteyen gençler kamptan ücretsiz faydalanıyor.

ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR

TÜGVA Kartepe İlçe Temsilciliği’nin davetlisi olarak Kartepe’ye gelen Kocaeli ve Sakarya İlahiyat Fakültesi’nin üç gün boyunca doğa içinde kamp yapan öğrencileri, doğa yürüyüşleri, voleybol, basketbol ve Geleneksel Türk Okçuluğu gibi birçok sportif aktivite gerçekleştirdi. Gençleri kamp alanında ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Gençlerimiz tarafından Ketenciler Gençlik Kampı’nın tercih edilmesi bizleri sevindirmektedir. Gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır onların sağlıklı, ahlaklı bir şekilde yetişmesi için elimizden gelen imkanlar dahilinde yatırımlarımız devam etmektedir. Yeni ve güçlşü Türkiye gençlerimizin omuzlarında yükselecektir” şeklinde konuştu. Gençler kampı hizmete sunan Başkan Üzülmez’e teşekkürlerini ilettiler.

20 Ara 2018 - 10:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.