Utanç Verici Deyin Rezalet Deyin Ne Derseniz Deyin!

73 yaşındaki Maksut Kaya Kandıra Cezaevi bölgesinde bir köpeğe tecavüz ederken yakalandı.

Utanç Verici Deyin Rezalet Deyin Ne Derseniz Deyin!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli'de iğrenç bir olay yaşandı. Kandıra Cezaevi Bölgesi olan Çal Mevkiinde 73 yaşındaki Maksut Kaya bir köpeğe tecavüz ederken yakalandı. Maksut Kaya'nın köpeğe tecavüz ettiğini gören bir kadın olayı jandarmaya bildirdi. Jandarmada sorgusu yapılan ve ifadesi alınan Maksut Kaya tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan bu iğrenç olayı gören vatandaşın verdiği ifadesinde Maksut Kaya'nın bir köpeği ağaca bağladığı ve tecavüz ettiği öğrenildi. Maksut Kaya üstelik üzerinde iç çamaşırları yokken yakalandı. Vatandaş köpeğe tecavüz eden adamdan şikayetçi oldu.

07 Ağu 2020 - 10:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.