Ufuk Acay’dan Olası Adaylığı İle İlgili Açıklama!

Ak Parti’de kongre heyecanı yaşanıyor. Bugün Kocaeli Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan AK Parti Darıca ilçe Başkanı Ufuk Acay, “Şuan da aday olup olmamam etik değil, bizim parti teşkilat disiplinimize uymaz. Genel merkezimiz ne derse bizler ona uyarız” dedi.

AK Parti’de kongre heyecanı devam ediyor. Mevcut ilçe başkanlarının tekrar aday olacak mı sorusu kamuoyunda merak ediliyor. AK Parti Darıca ilçe Başkanı Ufuk Acay ise genel merkez ne derse ona göre hareket edeceğim diye cevapladı.

BİZ ADAYIZ DEMEK YA DA DEMEMEK OLMAZ

“Sonuçta il başkanımız kongre tarihini açıkladı ve aşağı yukarıda tam tarih belli olacak. Mevcut ilçe başkanıyız ve bizlerde görevimizi devam ettiriyoruz. Biz adayız demek ya da dememek olmaz. Genel merkezimiz ne derse bizler ona uyarız”

EN UYGUN KARAR VERİLİR

“Şuan da aday olup olmamam etik değil, bizim Parti teşkilat disiplinimize uymaz. O disiplin içinde devam ediyoruz. Kongre de tek liste mi olacak çift liste mi olacağı konusunda bizim bir bilgimiz yok, genel merkezimiz en uygun kararı verecektir.”

KENDİSİ DERTLENİYOR

Belediye başkanı Muzaffer Bıyık hakkında konuşan Açay, “Çalışmalarımız çok güzel gidiyor, kendisi dertleniyor. Vatandaşımızın içinde ve yaptığı çalışmalar ile tasarruf yapmaya özen gösteriyor. Çok güzel tasarruflar yapıyorlar. Çok güzel bir uyumumuz var”

17 Eyl 2019 - 17:39 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.