TÜRKİYE'NİN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Türk Hava Kurumu(THK) Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen sertifika töreninde Türkiye de kurulması hep hayal edilen uçak fabrikası ile ilgili bir müj...

Türk Hava Kurumu(THK) Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen sertifika töreninde Türkiye de kurulması hep hayal edilen uçak fabrikası ile ilgili bir müjde verdi.

THK Kocaeli Şube Başkanı Turgut Duman Etimesgut Havaalanı’nın kapatılıp yerine Türk Hava Kurumu Uçak Fabrikası’nın 2013 yılının sonunda kurulacağının yapılacağının müjdesini verdi.

Katılımın beklenenden az olduğu törende Model Uçak Rehber Öğretmenlik Kursu`ndan 22, Model Uçak Kurusu`ndan ise 170 kişi belge aldı. Sivil Toplum Merkezi Toplantı Salonu`nda gerçekleştirilen törene Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Bayram Çolakoğlu, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Yunus Coşkun, THK yönetimi, Genç Kanatlar ve Sportif Havacılık Kulübü katıldı.

Uçak fabrikası hakkında müjdeli haberler veren Şube başkanı Turgut Duman, “THK`ya çok fazla önem veriliyor. 2013 yılında Türk Hava Kurumu Uçak Fabrikası açılacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın katılı ile gerçekleşecek” dedi.

01 Mar 2013 - 10:10 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.