Türkiye İtibar Akademisinden Yaşar Topluluğu'na 17 Ödül

Türkiye İtibar Endeksi Araştırması sonuçları belli oldu. Yaşar Holding, DYO ve Pınar "Türkiye'nin En İtibarlı Kurum ve Markaları" listesinde.

Türkiye İtibar Akademisi tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümünün akademik denetimde dokuz yıldır gerçekleştirilen Türkiye itibar Endeksi Araştırması sonuçları açıklandı. 72 ilde 12 bin kişinin katıldığı araştırma sonuçlarına göre, Türkiye'nin ve ekonominin lokomotifi 50 farklı sektörde 'Türkiye'nin En İtibarlı Kurum ve Markaları' belirlendi.

Yaşar Holding, DYO ve Pınar Türkiye'nin en itibarlı kurum ve markaları listesinde yer aldı.

Yaşar Holding, holdingler kategorisinde; DYO, Boya kategorisinde ve Pınar, İşlenmiş Gıda ve Süt Ürünleri kategorisinde sektörlerinin en itibarlı kurum ve markaları arasında yer aldı.

12 Şub 2020 - 14:48 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.