Türk Ocaklarından kurban bağışına davet

Türk Ocakları Kocaeli şube başkanı Mustafa Arha ve Hars heyeti başkanı Yücel Alpay Demir Kurban Bayramında yapılacak bağışların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını açıklayarak herkesi kurban bağışına davet ettiler.

Her yıl kurban bayramında Hem yurt içerisinde hem de Müslüman Türklerin yaşadığı Turan coğrafyasında kestikleri kurbanları soydaşlarımıza ulaştıran Türk Ocakları bu yıl da; Afganistan (Mezar-ı Şerif), Azerbaycan, Bulgaristan (Filibe), Irak (Kerkük, Telafer, Erbil), Kafkasya, Kırgızistan, Kırım, Kosova, Kuzey Makedonya, Suriye (Afrin, Çobanbey) ‘de kesilecek kurbanları ihtiyaç sahibi soydaşlarımıza dağıtılacak.


KURBAN KESİM BİLGİSİ ANINDA YAPILACAK

Konu ile ilgili açıklama yapan Hars heyeti başkanı Yücel Alpay Demir,
Türk Ocakları Genel Merkezimizin öncülüğünde Ocak başkanımız Mustafa Arha, yönetim kurulumuz ve tüm şubelerimizin desteği ile Allah nasip ederse bu yıl da gerçekleşecek kurban bağış kampanyasında bizlere emanet edilecek kurbanlar Genel Merkezimizin görevlendireceği Ocaklılar nezaretinde dinimizin usullerine uygun bir şekilde kesilip ihtiyaç sahibi soydaşlarımıza dağıtımı yapılacaktır.

Kurban sahiplerinin ad ve soy adları internet sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda yayınlanacak, İsminin ilan edilmesini istemeyen bağışçıların banka ödeme belgesinin açıklama bölümünde bunu belirtmeleri yeterli olacaktır.

Ayrıca Kurban kesiminin ardından bağışçılara SMS ile “kurbanınız kesildi” bilgisi verilecek, WhatsApp hesabı olanlara bağışladığı kurbanın kesim videosu gönderilecektir, diyerek, hayırseverleri kurban bağışına davet etti.

Bu yıl ki Kurban bedelinin 1500 TL olduğunu belirten Demir, Detaylı bilgi için aşağıdaki linkte tüm detayların yazılı olduğunu söyledi.

https://www.turkocaklari.org.tr/duyuru/turkeli-kurban-kampanyasi-10062

15 Haz 2021 - 12:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.