Türk Ocakları'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Türk Ocakları Genel Merkezi tarafından “Karacaahmet’te İlk Buluşma” adıyla düzenlenen ve Türk Ocakları, Millî Mücadele, I. Dünya Savaşı, Çanakkale’de Türk Ocakları konularını konu edinen hikâye yarışmasının sonuçları, seçici kurulun incelemesi sonucunda belirlendi.

Sonra isimli hikayesi ile Ali Çağan KAYA' nın 1. Olduğu yarışmada, İsimsiz Neferler isimli hikaye ile Funda Nur SÖNMEZ ve Karacaahmet’ten Çanakkale’ye isimli hikayesi ile Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Sencer KUMTEPE 3. Oldu.
Deli Dumrul isimli hikaye ile Nisa ESER'in, Umut ve Gözyaşı isimli hikayesi ile Zeynep Simla ÇAKAN'ın, Bir Avuç Türk isimli hikaye ile Ramazan YAMAN' ın mansiyon ödülü almaya hak kazandığı yarışmada
1. Olan hikaye 5.000TL, 2. Olan hikaye 3.000 TL, 3. Olan hikaye de 3.000 TL ödül almaya hak kazandı.

Türk Ocakları Kocaeli Şubesinde düzenlenen ve 3.' lük ödülüne layık görülen hikayenin dinlendiği programın sonunda ödülün sahibi Sencer Kumtepeye Türk Ocakları Kocaeli Şubesi başkanı Yücel Alpay Demir'in öncülüğünde düzenlenen törende ocak ögrencileri tarafından plaket takdim edildi.

Törende konuşan şube başkanı Yücel Alpay Demir;
Türk Ocakları olarak özellikle Akademik tahsilleri olmak üzere Hayatın her alanında nitelikli, vasıflı, ahlaklı ve yetenekli bireylerin yetişmesine katkı sağlamaya Maddi manevi Emek harcamaya devam edeceğiz kapımız imkanlarımız kendini yetiştirmek isteyen bütün gençlere açıktır diyerek Öykü yarışmasında Kocaeli'den katılarak 3 olan Sencer Kumtepeye teşekkür etti.


14 Kas 2019 - 06:46 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.