Tüpraş'ta İş Kazası; 1 Ölü

TÜPRAŞ rafinerisinde çalışan Murat Erem isimli işçi, arazözün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Konu hakkında TÜPRAŞ'tan yazılı açıklama yapıldı.

TÜPRAŞ Aliağa Rafinerisinde çalışan 30 yaşındaki Murat Erem vardiya başlangıcında kontrol amaçlı kullandığı arazözün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

2017 yılından bu yana TÜPRAŞ’ta kadrolu olarak çalıştığı öğrenilen işçinin, her sabah rutin olarak gerçekleştirilen kontrol işlemini yaparken, arazözleri kullandıkları virajlı yolda aracın ters devrilmesi sonucu vanaya çarparak olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Erem’in cenazesi Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Tüpraş Kurumsal İletişim Müdürlüğü, Erem'in hayatını kaybettiği kazaya ilişkin taziye mesajı yayımladı.

Mesajda şunlar kaydedildi:

"İzmir Rafinerimizde bu sabah gerçekleşen elim bir trafik kazasında çalışma arkadaşımız Murat Erem'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, tüm Tüpraş camiasına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz."

10 Oca 2020 - 20:51 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.