Tüm Gözler Kocaeli Stadyumu’nda

Kocaelispor bugün tarihi bir karşılaşmaya çıkıyor. Karşıyaka ile karşılaşacak Körfez’in mücadelesini 30 bine yakın taraftarın izlemesi bekleniyor.

TFF 3.Lig 2.Grup’ta iki mağlubiyetin ardından üst üste üç galibiyet alarak yeniden seri yakalayan, en yakın rakiplerinin 10 puan önünde lider durumda bulunan 55 puanlı Kocaelispor, 26.hafta maçında bugün 41 puanla 4.sırada yer alan ve Play-Off mücadelesi veren Karşıyaka’yı konuk edecek. Yeşil-Siyahlı temsilcimiz, İzmir ekibi karşısında kazanarak galibiyet serisini 4 maça çıkarmak ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor. Kocaelispor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in kadroda herhangi bir değişiklik yapması beklenmiyor. Kocaeli Stadı’nda oynanacak saat 14.30’da başlayacak maç A Spor’dan canlı yayınlayacak.

Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Hakan Basık yönetecek.

REKORA DOĞRU

Bugün ki maça Kocaelisporlu taraftarların büyük ilgisi bekleniyor. Satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösterilirken, Cuma gecesi itibariyle 14.765 adet bilet satıldığı açıklanmıştı. Bugün maç öncesinde satılacak biletler ve kombinelerle birlikte 30 bine yakın taraftarın tribünde yer alması bekleniyor.

01 Mar 2020 - 12:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.