Torbacı operasyonu…

Operasyon kapsamında toplam İzmit ve Derince de 12 kişi gözaltına alınırken değişik miktarlarda uyuşturucu maddelerde ele geçirildi. Biten işlemleri s...

Operasyon kapsamında toplam İzmit ve Derince de 12 kişi gözaltına alınırken değişik miktarlarda uyuşturucu maddelerde ele geçirildi. Biten işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 5’si tutuklandı. Derince İlçesinde düzenlenen ilk operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şahısların üzerlerinden 4,90 gr. esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şahıstan 2 şahsa uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
5 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI
Diğer 2 şahıs ise uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapılarak serbest bırakıldı. Sokak satıcılarına yönelik olarak operasyonda, 8 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan; 29,78 gr. esrar, 1 gram kokain,1,80 gram bonzai, 2 adet Tabanca ve tabancalara ait 19 adet fişek, 1 adet Tüfek ve bu Tüfeğe ait 39 adet kartuş ele geçirildi. Gözaltına alınan 8 şahıstan 3’ü tutuklalnırken, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan adliyeye sevk edilen diğer 5 kişi ise serbest kaldı.

22 Ara 2017 - 10:19 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.