TAŞ OCAĞI AÇILMASIN,TAŞ GEYVE'DEN GETİRİLSİN

CHP İl Başkanı Kuşkan, Sakarya Geyve’de, hazır açılmış olan taş ocaklarından alınabileceğini söyledİ. AKP`nin, Maşukiye sınırındaki Yanık Deresi bölge...

CHP İl Başkanı Kuşkan, Sakarya Geyve’de, hazır açılmış olan taş ocaklarından alınabileceğini söyledİ.

AKP`nin, Maşukiye sınırındaki Yanık Deresi bölgesinde kurmak istediği taş ocağı konusunda patladığını ifade eden Kuşkan, CHP olarak bu konuda sessiz kalmayıp halkın yanında yer aldık.AKP bu konuda patladı.Civelek, kontrolünü kaybedince CHP`ye saldırmaya başladı” dedi.

AKP`lilerin, “Elimizden bir şey gelmiyor.İstemeye istemeye evet dedik.Çözüm yolu arıyoruz” şeklindeki sözlerine gönderme yapan Kuşkan, AKP`lilerin hızlı tren projesi için gerekli olan taşı Maşukiye`de açılacak yeni bir taş ocağından değil de Sakarya`nın Geyve İlçesi`nde hazır açılmış olan taş ocaklarından alınması gerektiğini söyledi.Kocaeli`nin akciğerlerinin yok olmasına müsaade etmeyeceklerini belirten Kuşkan, hızlı tren için gereken taşı bulma işinin kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.

19 Ara 2012 - 10:26 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.