Stajerlere Büyükşehir Daha Yakından Tanıtıldı

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Beceri Eğitimi stajını sürdürmekte olan 272 öğrenciye kurumun tanıtımı vizyon ve misyonunu anlatmak amacıyla oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 2019 2020 Eğitim Öğretim Dönemi Beceri Eğitimi stajına başlayan 272 öğrenciye kurumun tanıtımı vizyonunu ve misyonunu anlatmak amacıyla İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığınca Oryantasyon eğitimi düzenlendi. Farklı konularda birçok eğitimin verildiği programa Marmara Belediyeler Birliği Eğitimcisi İbrahim Kapaklıkaya da katıldı.

BÜYÜKŞEHİR GENÇLERİ DESTEKLİYOR

Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen eğitimde konuşan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın gençlere çok önem veriyor ve gençlere yönelik tüm projeleri destekliyor. Stajyerler Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin bir parçası ve gençlerimizin bu bilinçle çalışmaları gerekiyor dedi. Bayram Başkan Büyükakının selamını da gençlere iletti.

KURUMUN VİZYONU VE MİSYONU ANLATILDI

Oryantasyon eğitimi kapsamında Eğitim Şube Müdürü Hülya Alp kurumun tanıtımını yaparak vizyonunu ve misyonunu aktardı. Ayrıca öğrencilerin özlük hakları ve kurumda uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirme yapıldı.

KARİYER PLANLAMASI

Gerçekleştirilen eğitim kapsamında Marmara Belediyeler Birliği Eğitimcisi İbrahim Kapaklıkaya tarafından Kariyer Planlaması konulu eğitim verildi. Kapaklıkaya seminer kapsamında öğrencilere Başarıya Giden Yol İyi İnsan Olmak Bu Dünyada Başarının Yolu Kitap Okuma Mucizesi Başarmak İçin Ne Yapmalı ve Planlı Çalışma konularında eğitim verdi.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Stajyer öğrencilere yönelik gerçekleştirilen oryantasyon eğitimi kapsamında ayrıca İş Güvenliği Uzmanları tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi de verildi.

20 Eyl 2019 - 18:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.