SİNEK SOKTU GURBETTE VEFAT ETTİ

Derince'de ikamet eden ve hurda işi yapmak için Afrika’ya gittiği öğrenilen evli ve 3 çocuk babası Halit Ayaydın, bir sivrisinek tarafından ısırılınca...

Derince'de ikamet eden ve hurda işi yapmak için Afrika’ya gittiği öğrenilen evli ve 3 çocuk babası Halit Ayaydın, bir sivrisinek tarafından ısırılınca kaptığı malerya hastalığı nedeniyle yaşamını kaybetti.

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Derince ilçesi 60 Evlerde mevkii Dumlupınar Mahallesi Kahramanlar Caddesinde ikamet eden evli ve 3 çocuk babası Halit Ayaydın (47) geçtiğimiz günlerde Afrika’nın Liberya kentine hurda alım satımı yapmak için gitti. Kaldığı otelde iddialara göre bir sivrisineğin sokması yüzünden fenalaştı. Hastaneye kaldırıldı. Hastanede sineğin mikroplu olduğu ve Ayaydın’ın malarya hastalığına yakalandığı tespit edildi. Hastanede 2 gün boyunca tedavi gören iş adamı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ayaydın’ın cenazesinin uçak seferinin bulunmaması nedeniyle bekletildiği ve Pazartesi günü Türkiye’ye getirileceği öğrenildi.

23 Şub 2013 - 10:04 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.